HTML

Gaia Egészség Műhely - Győr

Jó húsz éve elmúlt már, hogy elvarázsolt a természetgyógyászat sokfélesége, - a természetes életmód lehetőségeinek végtelen tárháza nyílt meg előttem a nyolcvanas évek végétől. Lassan tán beérik a megszerzett tudás, hát úgy gondoltam, elkezdek szemezgetni, közreadni a kincsekből, tapasztalatokból. Kívánom, hogy használjon annak, aki olvassa és él vele!

Friss topikok

Címkék

Miért pont Vityamasz? És egyáltalán, mi az hogy ?

2012.12.06. 19:02 far_vik

Természetesen azért, mert ilyen még biztos nincs a Zinterneten. Illetve, most már van. Tehát nem keverhető, könnyen beazonosítható. Fontos dolog ez manapság...

A cím eredete egy bizonyos cetli, ha minden igaz, akkor 1992-ből, melyet valahol őrzök, de mostanában nem volt időm előkeresgélni. Valami ilyesforma:

vityamaszlogo

Volt ugyanis egy kedves évfolyamtársnőm, aki lelkesen feláldozta magát minden újabb tanfolyam után, hogy csak gyakoroljam rajta a fogásokat. Még él! Sőt, a próbababa szerepkör hatására még hétszerte szebb, hajlékonyabb is lett, akárcsak a mesebeli sárkány által ízinkekre szedett, majd a Sánta Róka által forrasztófűvel összeragasztgatott legkisebb királyfi. Csak itt nem Róka, hanem Farkas, és az ízinkekre szedéstől is el szoktam tekinteni. Tehát nem kell félni, csak tessék, tessék, folyvást, folyvást!!! Na, erről csak ennyit akartam írni hamarjában... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vityamasz.blog.hu/api/trackback/id/tr814946847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása