HTML

Gaia Egészség Műhely - Győr

Jó húsz éve elmúlt már, hogy elvarázsolt a természetgyógyászat sokfélesége, - a természetes életmód lehetőségeinek végtelen tárháza nyílt meg előttem a nyolcvanas évek végétől. Lassan tán beérik a megszerzett tudás, hát úgy gondoltam, elkezdek szemezgetni, közreadni a kincsekből, tapasztalatokból. Kívánom, hogy használjon annak, aki olvassa és él vele!

Friss topikok

Címkék

Gyenge kezdés után erős visszaesés, mondta

2013.08.06. 22:43 far_vik

egy jó tollú, humoros blogot írogató ismerősöm, amikor vagy 7-8 évvel ezelőtt egy ígéretes, de pár bejegyzés után hosszan szünetelő internetes naplót többször is hiába nyitott fel, nem talált új bejegyzést.

Hát ja. Gőzölgő fejjel öntözöm a paradicsomot, a nyamvadt babot, de már a szilvafákat is, megpróbálok laza és profi lenni a forróság és a ventillátor csapta szellő hangulatában masszázs közben, gyakran mérem a drága Főnökasszony vérnyomását, és gyűjtögetem a cikk-ötleteket, gyakorlat-vázlatokat, de tényleg! :)

Előbb-utóbb, (persze, rossz májúak, persze, utóbb) tehát lesz itt még értékelhető anyag is.

Addig is mindenki őrizze meg a hidegvérét, és vigyázzon, fel ne forrjon az agyvize! (Holnap 38 fok lesz, majd 41...)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vityamasz.blog.hu/api/trackback/id/tr175448387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása