HTML

Gaia Egészség Műhely - Győr

Jó húsz éve elmúlt már, hogy elvarázsolt a természetgyógyászat sokfélesége, - a természetes életmód lehetőségeinek végtelen tárháza nyílt meg előttem a nyolcvanas évek végétől. Lassan tán beérik a megszerzett tudás, hát úgy gondoltam, elkezdek szemezgetni, közreadni a kincsekből, tapasztalatokból. Kívánom, hogy használjon annak, aki olvassa és él vele!

Friss topikok

Címkék

A világ legjobb masszázsa

2012.12.08. 22:58 far_vik

legrosszabb

„A világ legokosabb/legszebb/legjobb embere” – magunkról inkább ne állítsuk… A világ legjobb… - az így kezdődő mondatok legyenek bármely meggyőzőek, meglehetősen szubjektív értékítéletet alkotnak. „A világ legrosszabb gyereke” – na ez legalább a legjobb magyar gyerekfilmek sorába tartozik.

 

A címben megfogalmazott állítás is túlzó, de T. doktorral szólva engedtessék meg nekem ennyi szubjektivitás az elmúlt két évtizedre visszatekintve. Nyáron múlt húsz éve, hogy egy velemi táborban életre szóló benyomás ért. Lassan induló de biztos rokonszenvvel kezdődött, fel-fellángoló lelkesedéssel folytatódott, mára megállapodott, sírig tartó szerelemmé érett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vityamasz.blog.hu/api/trackback/id/tr374955202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása