HTML

Gaia Egészség Műhely - Győr

Jó húsz éve elmúlt már, hogy elvarázsolt a természetgyógyászat sokfélesége, - a természetes életmód lehetőségeinek végtelen tárháza nyílt meg előttem a nyolcvanas évek végétől. Lassan tán beérik a megszerzett tudás, hát úgy gondoltam, elkezdek szemezgetni, közreadni a kincsekből, tapasztalatokból. Kívánom, hogy használjon annak, aki olvassa és él vele!

Friss topikok

Címkék

Kedves Látogató!

2014.02.14. 14:18 far_vik

Hosszú, hosszú szünet után újból belevágom a fejszét a blogírás göcsörtös tuskójába, remélem, ezúttal gyakrabban tudok érdekes olvasnivalóval jelentkezni.

2022-t írunk. Tavasz van, de hideg, és baljós erők járnak a világban. Elkel a belső tartás, erő.

De megint elsodort az élet és a sok tennivaló...

Most már lassan vége a nyárnak, és én még mindig nem értem ide... :D Hiába, a kert...

Azért ez jót jelent, nem? ;) Nincs ideje a bloggazdának körmölgetni...

Viccet félretéve, lassan LASSAN majd csak kerül ide is valami.

Addig is kedves olvasó, gyere masszázsra! Nagyon bájos rendelőt sikerült találni... Ingyen parkolás, mindig van hely, nyugis környezet... Gyere! :)

 

* * *  

Kis türelmet kérek, remélem, most már tényleg hamarosan olvashat friss és hasznos tartalmat az oldalon!

Ha érdekli valamely természetgyógyászattal kapcsolatos téma, és szeretne felvilágosítást kapni, írja meg bátran, mi érdekli, és ha tehetem, szentelek neki egy bejegyzést!

Addig is szeretettel ajánlom honlapomon, www.foldanya.hu oldalon a "Könyvek" címszó alatt felsorolt érdekes és hasznos olvasmányokat!

Ha kérdése van, keressen bátran a farkas.viktor@foldanya.hu E-mail címen vagy a 30/227-1179-es telefonszámon, vagy a Facebookon!

Üdvözlettel

Farkas Viktor masszőr természetgyógyász

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vityamasz.blog.hu/api/trackback/id/tr925814388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása